Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin
dc.contributor.author Štefanová, Hana
dc.date.accessioned 2016-09-02T04:23:45Z
dc.date.available 2016-09-02T04:23:45Z
dc.date.issued 2016
dc.date.submitted 2016-06-29
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/65505
dc.description.abstract Tato bakalářská práce popisuje výrobu zkvašeného jablečného moštu ve světě známého jako cider. V první části práci jsou diskutovány některé odlišnosti tohoto nápoje od běžně konzumovaných nápojů. Jsou zde uvedeny základní chemické látky, které jsou obsaženy ve výchozí surovině - v jablkách. Další část práce popisuje sled technologických kroků při výrobě uvedeného nápoje. cze
dc.format 34 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná
dc.subject cider cze
dc.subject výroba cideru cze
dc.subject složení jablek cze
dc.subject kvašení cze
dc.subject cider eng
dc.subject cider-making process eng
dc.subject apple composition eng
dc.subject fermentation eng
dc.title Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství cze
dc.title.alternative Technology of Cider Production and its Meaning in Food Industry eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2016-08-23
dc.description.abstract-translated This thesis deals with production of fermented apple beverage that is worldwide known as cider. In this work there are discussed some differences between cider and other drinks usually consumed. One part of the study describes common composition of the apples. Study continues with the description of cider-making and technological procedures like harvesting, drilling and fermentation. eng
dc.description.department Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D35500
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.identifier.stag 30684
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet