Digitální knihovnaUPCE
 

Kvalita výživy těhotných žen

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2016

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zaměřuje na problematiku výživy žen v různých stádiích těhotenství. Snaží se seznámit budoucí matky se základními složkami výživy, které v těhotenství ovlivňují nejenom ji, ale i vývoj plodu. Ke konci práce jsou diskutovány zdravotní rizika, která mohou plynout z konzumace potravin obsahující toxicky působící složky, jako jsou například alkohol, nikotin a kofein.

Rozsah stran

54 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D35515

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

těhotenství, vývoj plodu, rizikové potraviny, vitaminy, minerální látky, rizikové složky pro plod, pregnancy, fetal development, hazardous food, vitamins, minerals, hazardous substances for fetus

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced