Digitální knihovnaUPCE
 

Biogenní aminy - případové studie jejich výskytu

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2016

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce pojednává o biogenních aminech. Práce je zaměřena na obecný popis těchto kontaminantů potravin, jejich vzniku, reakce, toxicitu a výskyt ve vybraných potravinách. Dále jsou v práci popsány analytické techniky, které jsou využívány ke stanovení biogenních aminů. Poslední kapitola je věnována vybraným studiím, které jsou zaměřeny na stanovení obsahu biogenních aminů v zelenině, sýrech, rybách, pivě, mase a víně.

Rozsah stran

43 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Farmakochemie a medicinální materiály

Studijní program

Farmakochemie a medicinální materiály

Signatura tištěné verze

D35302

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna ( studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

biogenní aminy, potraviny, výskyt, stanovení, studie, biogenic amines, food, occurrence, determination, studies

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced