dc.contributor.advisor |
Lošťáková, Hana |
|
dc.contributor.author |
Virág, Ján
|
|
dc.date.accessioned |
2016-06-09T12:43:07Z |
|
dc.date.available |
2016-06-09T12:43:07Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.date.submitted |
2016-05-13 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/64609 |
|
dc.description.abstract |
Předložená diplomová práce se ve své teoretické části zabývá zpracováním dostupných informací o chování spotřebitele na B2C trhu. Práce se soustředí převážně na chování při nákupu a věnuje se faktorům, které významně ovlivňují spotřební chování jedince. Praktická část se věnuje zpracování a vyhodnocení primárního kvantitativního výzkumu zaměřeného na nákup a spotřebu zeleniny v domácnostech ve východočeském regionu. Klade si za cíl zjistit, do jaké míry a jakým způsobem je spotřební chování ovlivněno osobními charakteristikami spotřebitelů, resp. jejich domácností. |
cze |
dc.format |
99 s. |
|
dc.format.extent |
2541552 bytes |
|
dc.format.mimetype |
application/pdf |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
|
dc.subject |
B2C trh |
cze |
dc.subject |
analýza zákazníků |
cze |
dc.subject |
spotřební chování |
cze |
dc.subject |
primární výzkum |
cze |
dc.subject |
B2C market |
eng |
dc.subject |
customer analysis |
eng |
dc.subject |
consumer behavior |
eng |
dc.subject |
primary research |
eng |
dc.title |
Nákup a spotřeba zeleniny ve východočeských domácnostech |
cze |
dc.title.alternative |
Purchase and consumption of vegetables in the East Bohemian households |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Grosová, Stanislava |
|
dc.date.accepted |
2016-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The present thesis in its theoretical part deals with the processing of the available information about consumer behavior on the B2C market. The work is concentrated mainly on purchasing behavior and focuses on the factors that significantly influence consumer behavior. The practical part is dedicated to the processing and evaluation of the primary quantitative research, which is focused on the purchase and consumption of vegetables at households in the East Bohemian region. It aims to determine to what extent and how is consumer behavior influenced by personal characteristics of consumers, respectively their households. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D34342 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemické a procesní inženýrství |
cze |
dc.identifier.stag |
30710 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |