Digitální knihovnaUPCE
 

Výzkum způsobu doplňování vybraných potravinářských produktů v malých maloobchodních prodejnách

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2015

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zaměřuje na nákupní proces potravinářských produktů v maloobchodních prodejnách. Práce se věnuje kvalitě potravin, správné manipulaci s potravinami a zrychlení nákupního procesu, které zaručuje kvalitnější a čerstvější potraviny na pultech maloobchodu. Rychlejší a snadnější procesy jsou umožněny novými technologiemi ECR a CPFR. V praktické části jsou shrnuty výsledky primárního kvantitativního a kvalitativního výzkumu se zaměřením na nákup a doplňování zboží do maloobchodních prodejen.

Rozsah stran

57 s. (85 190 znaků)

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků

Studijní program

Chemické a procesní inženýrství

Signatura tištěné verze

Práce dosud není ve studovně dostupná

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

retail, working with customers, buying process, specific of grocery products, information technology, ECR, CPFR, E-Commerce

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced