Výzkum způsobu doplňování vybraných potravinářských produktů v malých maloobchodních prodejnách
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2015
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce se zaměřuje na nákupní proces potravinářských produktů v maloobchodních prodejnách. Práce se věnuje kvalitě potravin, správné manipulaci s potravinami a zrychlení nákupního procesu, které zaručuje kvalitnější a čerstvější potraviny na pultech maloobchodu. Rychlejší a snadnější procesy jsou umožněny novými technologiemi ECR a CPFR. V praktické části jsou shrnuty výsledky primárního kvantitativního a kvalitativního výzkumu se zaměřením na nákup a doplňování zboží do maloobchodních prodejen.
Rozsah stran
57 s. (85 190 znaků)
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků
Studijní program
Chemické a procesní inženýrství
Signatura tištěné verze
Práce dosud není ve studovně dostupná
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
retail, working with customers, buying process, specific of grocery products, information technology, ECR, CPFR, E-Commerce