Digitální knihovnaUPCE
 

Výzkum způsobu doplňování vybraných potravinářských produktů do maloobchodních prodejen

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2015

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zaměřuje na proces doplňování potravinářských produktů do maloobchodních prodejen. Konkrétně se zabývá metodami, kterými lze tento proces usnadnit. Soustřeďuje se na logistické technologie, které se využívají pro řízení dodavatelských řetězců v potravinářském průmyslu, především na technologie QR, ECR a CPFR. V rámci realizovaného výzkumu následně zkoumá míru, s jakou jsou tyto technologie využívány v českých maloobchodních prodejnách s potravinami.

Rozsah stran

58 s., 5 s. příl.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků

Studijní program

Chemické a procesní inženýrství

Signatura tištěné verze

Práce dosud není ve studovně dostupná

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

supply chain management, grocery industry, replenishment, retail, logistic technologies, QR, ECR, CPFR

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced