Výzkum způsobu doplňování vybraných potravinářských produktů do maloobchodních prodejen
Bakalářská práceDatum publikování
2015
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce se zaměřuje na proces doplňování potravinářských produktů do maloobchodních prodejen. Konkrétně se zabývá metodami, kterými lze tento proces usnadnit. Soustřeďuje se na logistické technologie, které se využívají pro řízení dodavatelských řetězců v potravinářském průmyslu, především na technologie QR, ECR a CPFR. V rámci realizovaného výzkumu následně zkoumá míru, s jakou jsou tyto technologie využívány v českých maloobchodních prodejnách s potravinami.
Rozsah stran
58 s., 5 s. příl.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků
Studijní program
Chemické a procesní inženýrství
Signatura tištěné verze
Práce dosud není ve studovně dostupná
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
supply chain management, grocery industry, replenishment, retail, logistic technologies, QR, ECR, CPFR