dc.contributor.advisor |
Košťálová, Jana |
cze |
dc.contributor.author |
Lněničková, Pavla
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-27T10:34:40Z |
|
dc.date.available |
2015-09-27T10:34:40Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/61353 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce představuje možnosti financování aktivit prostřednictvím prostředků z fondů Evropské unie v chemickém a potravinářském průmyslu. První část zahrnuje základní informace o Evropské unii, regionální politice
a evropských fondech. Druhá část představuje aktuální programové období 2014 - 2020, podmínky podpory v tomto období a možnosti financování v rámci jednotlivých operačních programů dostupné podnikům chemického a potravinářského průmyslu V třetí části jsou popsány postupy při přípravě žádosti a při čerpání prostředků z fondů. |
cze |
dc.format |
62 s. (82 115 znaků) |
cze |
dc.format.extent |
3139199 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
the European Union |
cze |
dc.subject |
Regional policy |
cze |
dc.subject |
European funds |
cze |
dc.subject |
programming period |
cze |
dc.subject |
project |
cze |
dc.subject |
operation program |
cze |
dc.title |
Možnosti financování aktivit v chemickém a potravinářském průmyslu z prostředků evropských strukturálních fondů v programovém období 2014 - 2020 |
cze |
dc.title.alternative |
Funding possibilities of activities in the food and chemical industries from the European Structural Funds in the programming period 2014 - 2020 |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2015 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This project describes the possibility of drawing from the European funds in the chemical and the food industries. The first part contains basic information
about the European Union, regional policy and European funds. The second part represents the actual programming period 2014 - 2020 and the conditions for support in this period and available financing options for enterprises of chemical and food industries. In the third part there are described the procedures for the preparation of applications and drawing resources from the funds. |
eng |
dc.description.department |
Katedra ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
Práce dosud není ve studovně dostupná |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemické a procesní inženýrství |
cze |
dc.description.defence |
\par{Jsou k dispozici porovn{á}n{í} s předchoz{í}m programov{ý}m obdob{í}m t{ý}kaj{í}c{í} se z{á}jmu podniků o podporu z evropsk{ý}ch struktur{á}ln{í}ch fondů? Je možn{é} v operačn{í}m programu Zaměstnanost realizovat projekty z oblasti společensk{é} odpovědnosti např. v podobě vzděl{á}vac{í}ch programů pro propu{š}těn{é} pracovn{í}ky?~\par}
\par{Studentka ot{á}zky zodpověděla.\par} |
cze |
dc.identifier.stag |
27708 |
cze |
dc.date.embargo |
2035-07-17 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |