Zlepšování údržby výrobního zařízení v podniku potravinářského průmyslu
Diplomová práceStatus neznámýDatum publikování
2015
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Diplomová práce se zabývá údržbou ve společnosti Kávoviny a. s. Pardubice.
Práce se v teoretické části věnuje základnímu pojmu údržba a managementu údržby. Dále se zabývá informačními systémy pro podporu údržby, a to jejich volbě a implementaci, přínosům a nedostatkům. Praktická část se věnuje výsledkům výzkumu zaměřeného na analýzu údržby ve společnosti Kávoviny a. s. Pardubice a možnostmi jejího zlepšování. V této části je popsáno vybrané výrobní zařízení, používaný systém údržby, organizace údržby a analýza oprav po poruše. V závěru práce jsou navrhnuty možnosti
pro zlepšení údržby ve společnosti.
Rozsah stran
72 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků
Studijní program
Chemické a procesní inženýrství
Signatura tištěné verze
D33600
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (archiv)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
maintenance, maintenance management, e-maintenance, information systems, údržba, management údržby, e-údržba, informační systémy