Hodnocení podnikatelského plánu restauračního zařízení.
Bakalářská práceDatum publikování
2015
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení rozvozové pizzerie. tato práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na základní informace o podnikatelském plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán.
The subject of this bachelor work is processing the business plan of the foundation fastfood pizza restaurant. This work is divided into two parts, theoretical and practical part. The theoretical part is focused on fundamental informations about the business plan. In the practical part is developed concrete business plan.
The subject of this bachelor work is processing the business plan of the foundation fastfood pizza restaurant. This work is divided into two parts, theoretical and practical part. The theoretical part is focused on fundamental informations about the business plan. In the practical part is developed concrete business plan.
Rozsah stran
63 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Management podniku: Management malých a středních podniků
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
D33052
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
podnikatelský plán, podnikání, SWOT analýza, založení podniku, finanční analýza, business plan, entrepreneurship, SWOT analysis, company establishment, financial analysis