Digitální knihovnaUPCE
 

Hodnocení podnikatelského plánu restauračního zařízení.

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2015

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení rozvozové pizzerie. tato práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na základní informace o podnikatelském plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán.
The subject of this bachelor work is processing the business plan of the foundation fastfood pizza restaurant. This work is divided into two parts, theoretical and practical part. The theoretical part is focused on fundamental informations about the business plan. In the practical part is developed concrete business plan.

Rozsah stran

63 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Management podniku: Management malých a středních podniků

Studijní program

Ekonomika a management

Signatura tištěné verze

D33052

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

podnikatelský plán, podnikání, SWOT analýza, založení podniku, finanční analýza, business plan, entrepreneurship, SWOT analysis, company establishment, financial analysis

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced