Digitální knihovnaUPCE
 

Význam a stanovení sacharidů v alkoholických kvašených nápojích

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2015

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zabývá obsahem sacharidů v medovinách a vínech. V teoretické části jsou popsány fyzikálně-chemické vlastnosti sacharidů, jejich izolace z potravinářské matrice a stanovení pomocí chemických a instrumentálních metod. Druhá část práce zahrnuje experimentální výsledky stanovení cukrů ve vybraných vzorcích medovin a vín a jejich porovnání s literaturou.

Rozsah stran

49 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D33226

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

saccharides, wine, mead, determination of saccharides, sacharidy, víno, medovina, stanovení sacharidů

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced