Digitální knihovnaUPCE
 

Analýza významných ukazatelů sladu a piva od vybraného tuzemského pivovaru

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2015

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce je zaměřena na analýzu významných ukazatelů sladu a piva, zejména se zaměřením na piva vyráběná v Pivovaru Svijany, a.s. První část práce je zaměřena na suroviny a výrobu piva, dále je zde pro přehled představen sortiment Svijanského pivovaru včetně charakteristiky jednotlivých výrobků. V poslední části jsou vybrané analýzy sladu, chmele a piva včetně výsledků a jejich zhodnocení.

Rozsah stran

41 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D33216

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (archiv)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

beer, malt, hop, pivo, slad, slad, chmel

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced