dc.contributor.advisor |
Adam, Martin |
cze |
dc.contributor.author |
Šuhajová, Dominika
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-27T10:27:28Z |
|
dc.date.available |
2015-09-27T10:27:28Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/61111 |
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby nízkoalkoholických a nealkoholických piv. Je zaměřena hlavně na odlišnosti od výroby klasických 10-12° piv vyráběných v České republice. V práci je také popsáno zdravotní hledisko spojené s konzumací těchto piv. V závěru práce je uveden přehled nealkoholických piv dostupných na českém trhu. |
cze |
dc.format |
37 s. |
cze |
dc.format.extent |
870103 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
Beer |
cze |
dc.subject |
low-gravity beer |
cze |
dc.subject |
alcohol free beer |
cze |
dc.subject |
malt |
cze |
dc.subject |
yeast |
cze |
dc.subject |
pivo |
cze |
dc.subject |
nizkoalkoholické pivo |
cze |
dc.subject |
nealkoholické pivo |
cze |
dc.subject |
slad |
cze |
dc.subject |
kvasinky |
cze |
dc.title |
Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv |
cze |
dc.title.alternative |
Technologies of Low-Gravity and Alcohol Free Beers |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2015 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the technology of low-gravity and alcohol free beers production. It focuses mainly on the differences from the classical production of 10 to 12° beers produced in the Czech Republic. This work also describes the health aspects associated with the consumption of these beers. In the final part of the thesis an overview of alcohol free beers available in the Czech market is given. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D33213 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.defence |
Studentka úspěaně obhájila bakalářskou práci a zodpověděla dotazy komise. |
cze |
dc.identifier.stag |
27792 |
cze |
dc.date.embargo |
2035-06-29 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |