Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Šuhajová, Dominika
dc.date.accessioned 2015-09-27T10:27:28Z
dc.date.available 2015-09-27T10:27:28Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/61111
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby nízkoalkoholických a nealkoholických piv. Je zaměřena hlavně na odlišnosti od výroby klasických 10-12° piv vyráběných v České republice. V práci je také popsáno zdravotní hledisko spojené s konzumací těchto piv. V závěru práce je uveden přehled nealkoholických piv dostupných na českém trhu. cze
dc.format 37 s. cze
dc.format.extent 870103 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná cze
dc.subject Beer cze
dc.subject low-gravity beer cze
dc.subject alcohol free beer cze
dc.subject malt cze
dc.subject yeast cze
dc.subject pivo cze
dc.subject nizkoalkoholické pivo cze
dc.subject nealkoholické pivo cze
dc.subject slad cze
dc.subject kvasinky cze
dc.title Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv cze
dc.title.alternative Technologies of Low-Gravity and Alcohol Free Beers eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2015 cze
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the technology of low-gravity and alcohol free beers production. It focuses mainly on the differences from the classical production of 10 to 12° beers produced in the Czech Republic. This work also describes the health aspects associated with the consumption of these beers. In the final part of the thesis an overview of alcohol free beers available in the Czech market is given. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D33213 cze
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Studentka úspěaně obhájila bakalářskou práci a zodpověděla dotazy komise. cze
dc.identifier.stag 27792 cze
dc.date.embargo 2035-06-29 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet