Digitální knihovnaUPCE
 

Dietní opatření při léčbě antikoagulancii

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2014

Vedoucí práce

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se zabývá problematikou dietních opatření při léčbě antikoagulancii. Cílem práce bylo zjistit u pacientů užívajících antikoagulancia jejich informovanost o dietních opatřeních. V teoretické části jsou shrnuty základní informace z problematiky dietních opatření při léčbě perorálními antikoagulancii. Ve výzkumné části byla metodou dotazníkového šetření zjišťována informovanost respondentů o těchto opatřeních. Výsledky práce ukazují dobrou informovanost vybraného vzorku respondentů.

Rozsah stran

89 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Všeobecná sestra

Studijní program

Ošetřovatelství

Signatura tištěné verze

D31264

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

warfarin, potravinové interakce, dietní opatření, vitamin K, food interactions, diet

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced