Nutriční hodnocení tavených sýrů

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Červenka, Libor cze
dc.contributor.author Tyemnyák, Tomáš
dc.date.accessioned 2014-09-22T12:29:03Z
dc.date.available 2014-09-22T12:29:03Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/58117
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na téma tavené sýry především na jejich technologii výroby a z hlediska výživového doporučení základních složek pro člověka. Tavené sýry jsou významnou potravinou, které obstarávají našemu tělu energii, bílkoviny a jsou především důležitým zdrojem minerálních látek a vitaminů. Tavené sýry se řadí mezi oblíbený a světově vyráběný druh zboží. Experimentální část je věnována stanovení obsahu základních složek u vybraných vzorků tavených sýrů. cze
dc.format 58 s. cze
dc.format.extent 1512554 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Pouze v rámci univerzity cze
dc.subject tavené sýry cze
dc.subject technologie výrob cze
dc.subject nutriční složení cze
dc.subject minerální látky a vitaminy cze
dc.subject processed cheeses eng
dc.subject productions technology eng
dc.subject nutritional composition eng
dc.subject mineral substances and vitamins eng
dc.title Nutriční hodnocení tavených sýrů cze
dc.title.alternative Nutrition of Processed Cheese eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2014 cze
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on the topic of processed cheese, especially on their production technology and terms of nutritional recommendations of the basic components for the human. Processed cheeses are foodstuff of high nutritional value that provide energy and proteins to our body and they are an importatnt source of mineral substances and vitamins as well. Processed cheeses belong to the most popular kind of goods produced worldwide. In the experimental section I tried to determine the content of the basic ingredients in samples of processed cheeses. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D31155 cze
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Student přednesl bakalářskou práci a zodpověděl otázky komise. cze
dc.identifier.stag 23728 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet