Digitální knihovnaUPCE
 

Nutriční hodnocení tavených sýrů

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2014

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce je zaměřena na téma tavené sýry především na jejich technologii výroby a z hlediska výživového doporučení základních složek pro člověka. Tavené sýry jsou významnou potravinou, které obstarávají našemu tělu energii, bílkoviny a jsou především důležitým zdrojem minerálních látek a vitaminů. Tavené sýry se řadí mezi oblíbený a světově vyráběný druh zboží. Experimentální část je věnována stanovení obsahu základních složek u vybraných vzorků tavených sýrů.

Rozsah stran

58 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Pouze v rámci univerzity

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D31155

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

tavené sýry, technologie výrob, nutriční složení, minerální látky a vitaminy, processed cheeses, productions technology, nutritional composition, mineral substances and vitamins

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced