Izotachoforetické stanovení vitamínů
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2014
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato bakalářská práce je tvořena dvěma částmi teoretickou a experimentální. První část je zaměřena na strukturu, popis, výskyt a stanovení jednotlivých vitamínů v potravinách a vitamínových přípravcích. Je zde zmíněna také role vitamínů v lidském organismu.
V druhé části jsou prezentovány výsledky izotachoforetického stanovení vybraných vitamínů skupiny B v léčivých přípravcích.
Rozsah stran
72 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Pouze v rámci univerzity
Název akce
ISBN
Studijní obor
Klinická biologie a chemie
Studijní program
Speciální chemicko-biologické obory
Signatura tištěné verze
D30838
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
vitamíny, izotachoforéza, analýza potravin, analýza vitamínových přípravků, vitamins, isotachophoresis, food analysis, analysis of pharmaceutical products