Digitální knihovnaUPCE
 

Izotachoforetické stanovení vitamínů

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2014

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce je tvořena dvěma částmi teoretickou a experimentální. První část je zaměřena na strukturu, popis, výskyt a stanovení jednotlivých vitamínů v potravinách a vitamínových přípravcích. Je zde zmíněna také role vitamínů v lidském organismu. V druhé části jsou prezentovány výsledky izotachoforetického stanovení vybraných vitamínů skupiny B v léčivých přípravcích.

Rozsah stran

72 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Pouze v rámci univerzity

Název akce

ISBN

Studijní obor

Klinická biologie a chemie

Studijní program

Speciální chemicko-biologické obory

Signatura tištěné verze

D30838

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

vitamíny, izotachoforéza, analýza potravin, analýza vitamínových přípravků, vitamins, isotachophoresis, food analysis, analysis of pharmaceutical products

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced