Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Zahrádka, Jaromír cze
dc.contributor.author Dočekalová, Eva
dc.date.accessioned 2014-09-22T12:26:56Z
dc.date.available 2014-09-22T12:26:56Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/57752
dc.description.abstract Cílem této diplomové práce je posouzení přínosu certifikace HACCP v restauraci McDonlad´s. Teoretická část práce je věnována objasnění pojmů z oblasti managementu kvality obecně, ze systému managementu bezpečnosti potravin a získávání certifikátu HACCP. Praktická část je zaměřena na představení firmy a restaurace McDonald´s. Je uvedena podrobnější analýza knihy HACCP v této restauraci a auditů, které ji kontrolují. Posléze je zhodnocen přínos přístupu HACCP v restauracích McDonald´s. cze
dc.format 72 s. cze
dc.format.extent 6070709 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Pouze v rámci univerzity cze
dc.subject management kvality cze
dc.subject bezpečnost potravin cze
dc.subject certifikace HACCP cze
dc.subject management of quality eng
dc.subject food safety eng
dc.subject HACCP certification eng
dc.title Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP cze
dc.title.alternative Certification of Food Safety Management System HACCP eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Šenec, Alexandr cze
dc.date.accepted 2014 cze
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is an evaluation of HACCP certification in the restaurant 's McDonlad . The theoretical part is devoted to clarify the concepts of quality management in general , the food safety management system and HACCP certificate acquisition . The practical part is focused on the performance of the company and McDonald's restaurants. A more detailed analysis of HACCP books in this restaurant and audits to control it. Finally, the evaluation of the benefits HACCP approach in McDonald's restaurants. eng
dc.description.department Ústav matematiky a kvantitativních metod cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management podniku cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D31482 cze
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence Název diplomové práce: Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP Cílem práce je objasnění pojmů certifikace HACCP, proces získávání certifikátů, certifikační autority, posouzení řínosu zavedení certifikace ve vybraném podniku.Otázky vedoucího práce:1) Pokud by jste sama otvírala provozovnu McDonalds, jakožto franšízant, co byste musela konkrétně udělat pro zavedení systému HACCP?2) Jste schopna porovnat na základě interních údajů firmy McDonalds za rok 2013, které jste využívala, celkovou úroveň kvality mezi provozovnami McDonalds v ČR a SR?Otázky oponenta práce:1) Podařilo se sledovanému podniku po certifikaci systému HACCP zmenšit počet chyb v postupech? Došlo ke zlepšení výsledků Food Safety auditu a ATCQ auditu?2) Vyčísluje vedení sledovaného podniku ekonomické ztráty způsobené chybami výrobků (a tím i vyřazením části výrobků z prodeje)? cze
dc.identifier.stag 22815 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet