Digitální knihovnaUPCE
 

Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2014

Vedoucí práce

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Cílem této diplomové práce je posouzení přínosu certifikace HACCP v restauraci McDonlad´s. Teoretická část práce je věnována objasnění pojmů z oblasti managementu kvality obecně, ze systému managementu bezpečnosti potravin a získávání certifikátu HACCP. Praktická část je zaměřena na představení firmy a restaurace McDonald´s. Je uvedena podrobnější analýza knihy HACCP v této restauraci a auditů, které ji kontrolují. Posléze je zhodnocen přínos přístupu HACCP v restauracích McDonald´s.

Rozsah stran

72 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Pouze v rámci univerzity

Název akce

ISBN

Studijní obor

Ekonomika a management podniku

Studijní program

Ekonomika a management

Signatura tištěné verze

D31482

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

management kvality, bezpečnost potravin, certifikace HACCP, management of quality, food safety, HACCP certification

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced