Digitální knihovnaUPCE
 

Detekce salmonel v potravinách

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2014

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Salmonella je střevní patogen, který je všudypřítomný v životním prostředí a mimo jiné se vyskytuje i v potravinách; je původcem alimentárních nákaz. Tato práce je zaměřena na detekci salmonel ze vzorků potravin. Popisuje metody tradiční kultivační, imunologické i metody moderní molekulárně- biologické.

Rozsah stran

45 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Pouze v rámci univerzity

Název akce

ISBN

Studijní obor

Klinická biologie a chemie

Studijní program

Speciální chemicko-biologické obory

Signatura tištěné verze

D30818

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Salmonella, výskyt, detekce, potraviny, metody, occurrence, detection, food, methods

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced