Detekce salmonel v potravinách
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2014
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Salmonella je střevní patogen, který je všudypřítomný v životním prostředí a mimo jiné se vyskytuje i v potravinách; je původcem alimentárních nákaz. Tato práce je zaměřena na detekci salmonel ze vzorků potravin. Popisuje metody tradiční kultivační, imunologické i metody moderní molekulárně- biologické.
Rozsah stran
45 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Pouze v rámci univerzity
Název akce
ISBN
Studijní obor
Klinická biologie a chemie
Studijní program
Speciální chemicko-biologické obory
Signatura tištěné verze
D30818
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Salmonella, výskyt, detekce, potraviny, metody, occurrence, detection, food, methods