Specifika vzdělávání dospělých osob s mentálním postižením v oblasti přípravy pokrmů a zdravého stravování

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Drábková - Bibusová, Kateřina cze
dc.contributor.author Műllerová, Michaela
dc.date.accessioned 2013-09-16T00:02:20Z
dc.date.available 2013-09-16T00:02:20Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/53699
dc.description.abstract Tato bakalářská práce nese název Specifika vzdělávání dospělých osob s mentálním postižením v oblasti přípravy pokrmů a zdravého stravování. Teoretická část se skládá ze tří hlavních oblastí - mentální retardace, vzdělávání a lidská výživa. Praktická část obsahuje teoreticko-praktická schémata určující postup provádění odborné činnosti - příprava pokrmů a zdravé stravování pro osoby s mentální retardací a další materiály, které se tohoto tématu týkají. Práce vznikala v roce 2013 a mimo o.p.s. SKOK do života je určena studentům a všem, kteří se zajímají o problematiku vzdělávání osob s mentální retardací. cze
dc.format 65 s. cze
dc.format.extent 6251439 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject mentální postižení cze
dc.subject mentální retardace cze
dc.subject vzdělávání cze
dc.subject zdravá strava cze
dc.subject lidská výživa cze
dc.subject easy to read cze
dc.subject recepty cze
dc.subject mental disabilities eng
dc.subject mental retardation eng
dc.subject education eng
dc.subject healthy eating eng
dc.subject human nutrition eng
dc.subject recipes eng
dc.title Specifika vzdělávání dospělých osob s mentálním postižením v oblasti přípravy pokrmů a zdravého stravování cze
dc.title.alternative Specifics of the education of adults with mental disabilities in the area of food preparation and healthy eating eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.contributor.referee Šándorová, Zdenka cze
dc.date.accepted 2013 cze
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is named Specifics of the education of adults with mental disabilities in the area of food preparation and healthy eating. The theoretical part consists of three main areas - mental retardation, education and human nutrition. The practical part includes cooking technological procedures for people with mental disabilities and other chapters, that relate to this topic. The bachelor thesis was created in 2013 and it is intended for the Public Service Company SKOK do života as well as for all who are interested in the area of education of people with mental retardation. eng
dc.description.department Katedra porodní asistence a zdravotně sociální práce cze
dc.thesis.degree-discipline Zdravotně-sociální pracovník cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií cze
dc.identifier.signature D29273
dc.thesis.degree-program Zdravotně sociální péče cze
dc.description.defence Hodnocení vedoucího: výborně Hodnocení oponenta: výborně minus Doplňující otázky k obhajobě: 1. Konkretizujte předpoklady metodiky výzkumu (ontologický, epistemologický, axiologický a rétorický) vzhledem k cílové skupině - osobám s mentální retardací. 2. Jaká jsou specifika stravování osob s mentální retardací? 3. Co bylo pro autorku práce nejobtížnější při zpracování Manuálu? Obhajoba bakalářské práce s prezentací výborná. cze
dc.identifier.stag 21755 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet