dc.contributor.advisor |
Drábková - Bibusová, Kateřina |
cze |
dc.contributor.author |
Műllerová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2013-09-16T00:02:20Z |
|
dc.date.available |
2013-09-16T00:02:20Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/53699 |
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce nese název Specifika vzdělávání dospělých osob s mentálním postižením v oblasti přípravy pokrmů a zdravého stravování. Teoretická část se skládá ze tří hlavních oblastí - mentální retardace, vzdělávání a lidská výživa. Praktická část obsahuje teoreticko-praktická schémata určující postup provádění odborné činnosti - příprava pokrmů a zdravé stravování pro osoby s mentální retardací a další materiály, které se tohoto tématu týkají. Práce vznikala v roce 2013 a mimo o.p.s. SKOK do života je určena studentům a všem, kteří se zajímají o problematiku vzdělávání osob s mentální retardací. |
cze |
dc.format |
65 s. |
cze |
dc.format.extent |
6251439 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
mentální postižení |
cze |
dc.subject |
mentální retardace |
cze |
dc.subject |
vzdělávání |
cze |
dc.subject |
zdravá strava |
cze |
dc.subject |
lidská výživa |
cze |
dc.subject |
easy to read |
cze |
dc.subject |
recepty |
cze |
dc.subject |
mental disabilities |
eng |
dc.subject |
mental retardation |
eng |
dc.subject |
education |
eng |
dc.subject |
healthy eating |
eng |
dc.subject |
human nutrition |
eng |
dc.subject |
recipes |
eng |
dc.title |
Specifika vzdělávání dospělých osob s mentálním postižením v oblasti přípravy pokrmů a zdravého stravování |
cze |
dc.title.alternative |
Specifics of the education of adults with mental disabilities in the area of food preparation and healthy eating |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Šándorová, Zdenka |
cze |
dc.date.accepted |
2013 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is named Specifics of the education of adults with mental disabilities in the area of food preparation and healthy eating. The theoretical part consists of three main areas - mental retardation, education and human nutrition. The practical part includes cooking technological procedures for people with mental disabilities and other chapters, that relate to this topic. The bachelor thesis was created in 2013 and it is intended for the Public Service Company SKOK do života as well as for all who are interested in the area of education of people with mental retardation. |
eng |
dc.description.department |
Katedra porodní asistence a zdravotně sociální práce |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Zdravotně-sociální pracovník |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií |
cze |
dc.identifier.signature |
D29273 |
|
dc.thesis.degree-program |
Zdravotně sociální péče |
cze |
dc.description.defence |
Hodnocení vedoucího: výborně
Hodnocení oponenta: výborně minus
Doplňující otázky k obhajobě:
1. Konkretizujte předpoklady metodiky výzkumu (ontologický, epistemologický, axiologický a rétorický) vzhledem k cílové skupině - osobám s mentální retardací.
2. Jaká jsou specifika stravování osob s mentální retardací?
3. Co bylo pro autorku práce nejobtížnější při zpracování Manuálu?
Obhajoba bakalářské práce s prezentací výborná. |
cze |
dc.identifier.stag |
21755 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |