Rozdíly mezi tradičním zemědělstvím a biozemědělstvím
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2013
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce je věnována stručné legislativě, historii a charakteristice tradičního i ekologického zemědělství se zaměřením na zásadní rozdíly obou typů zemědělství. Zabývá se kvalitou biopotravin, zvláště pak výrobou a kvalitou biochleba.
Rozsah stran
47 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Management ochrany životního prostředí
Studijní program
Ekologie a ochrana životního prostředí
Signatura tištěné verze
D29210
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
zemědělství, biozemědělství, zákony, historie, hnojení, plevele, ochrana, chov, biopotraviny, agriculture, organic farming, legislations, history, manuring, weeds, protection, breeding, organic food