Digitální knihovnaUPCE
 

Rozdíly mezi tradičním zemědělstvím a biozemědělstvím

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2013

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce je věnována stručné legislativě, historii a charakteristice tradičního i ekologického zemědělství se zaměřením na zásadní rozdíly obou typů zemědělství. Zabývá se kvalitou biopotravin, zvláště pak výrobou a kvalitou biochleba.

Rozsah stran

47 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Management ochrany životního prostředí

Studijní program

Ekologie a ochrana životního prostředí

Signatura tištěné verze

D29210

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

zemědělství, biozemědělství, zákony, historie, hnojení, plevele, ochrana, chov, biopotraviny, agriculture, organic farming, legislations, history, manuring, weeds, protection, breeding, organic food

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced