Digitální knihovnaUPCE
 

Technologie pšeničných piv

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2013

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby pšeničného piva a srovnává ji s technologií výroby piva ze sladového ječmene. Dále popisuje zdravotní aspekty v souvislosti s konzumací piva. V závěrečné části práce je proveden sociologický průzkum zabývající se konzumací piva na území ČR.

Rozsah stran

56 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Pouze v rámci univerzity

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D29414

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

pivo, pšeničné pivo, pivovarství, slad, kvasinky, beer, wheat beer, brewing, malt, yeast

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced