Technologie pšeničných piv
Bakalářská práceDatum publikování
2013
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby pšeničného piva a srovnává ji s technologií výroby piva ze sladového ječmene. Dále popisuje zdravotní aspekty v souvislosti s konzumací piva. V závěrečné části práce je proveden sociologický průzkum zabývající se konzumací piva na území ČR.
Rozsah stran
56 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Pouze v rámci univerzity
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D29414
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
pivo, pšeničné pivo, pivovarství, slad, kvasinky, beer, wheat beer, brewing, malt, yeast