Digitální knihovnaUPCE
 

Projektové řízení a jeho uplatnění v potravinářském podniku

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2013

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tématem práce je projektové řízení a jeho uplatnění v potravinářském podniku. Teoretická část práce se zabývá termíny projektu, druhy projektů a životním cyklem projektu. Životní cyklus projektu je rozpracován do dílčích částí, ve kterých jsou popsány činnosti potřebné pro zajištění co nejefektivnějšího průběhu projektu. Další část se zabývá projektovým řízením obecně, dále jsou uvedeny standardy a certifikace projektových manažerů a organizací. Praktická část práce se zabývá analýzou situace v podniku. Dále je zde analýza jednoho konkrétního projektu v podniku, který je zhodnocen podle teoretických východisek, a jsou navržena možná opatření ke zvýšení efektivity.

Rozsah stran

52 s. příloha 1

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků

Studijní program

Chemické a procesní inženýrství

Signatura tištěné verze

D30488

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (archiv)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Projekt, projektové řízení, cíle projektu, plánování, rozpočet projektu, projektový tým, projektová dokumentace, Project, project management, project objectives, planning, project budget, project team, project documentation

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced