Projektové řízení a jeho uplatnění v potravinářském podniku
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2013
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tématem práce je projektové řízení a jeho uplatnění v potravinářském podniku. Teoretická část práce se zabývá termíny projektu, druhy projektů a životním cyklem projektu. Životní cyklus projektu je rozpracován do dílčích částí, ve kterých jsou popsány činnosti potřebné pro zajištění co nejefektivnějšího průběhu projektu. Další část se zabývá projektovým řízením obecně, dále jsou uvedeny standardy a certifikace projektových manažerů a organizací. Praktická část práce se zabývá analýzou situace v podniku. Dále je zde analýza jednoho konkrétního projektu v podniku, který je zhodnocen podle teoretických východisek, a jsou navržena možná opatření ke zvýšení efektivity.
Rozsah stran
52 s. příloha 1
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků
Studijní program
Chemické a procesní inženýrství
Signatura tištěné verze
D30488
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (archiv)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Projekt, projektové řízení, cíle projektu, plánování, rozpočet projektu, projektový tým, projektová dokumentace, Project, project management, project objectives, planning, project budget, project team, project documentation