dc.contributor.advisor |
Vlčková, Vladimíra |
|
dc.contributor.author |
Mácalová, Věra |
|
dc.date.accessioned |
2013-07-20T01:54:20Z |
|
dc.date.available |
2013-07-20T01:54:20Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (archiv) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/52146 |
|
dc.description.abstract |
Tato práce se zabývá časovou optimalizací procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě. Teoretická část je zaměřena na rešerši pojmů catering a proces vyřízení objednávky v oblasti gastronomických služeb, dále pak na možnosti zkracování časů v procesu vyřízení objednávky. Praktická část je věnována analýze procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě a časové optimalizaci tohoto procesu. Pro optimalizaci jsou využity principy metody kritického řetězu. |
cze |
dc.format |
69 s. |
cze |
dc.format.extent |
1198153 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
catering |
cze |
dc.subject |
proces vyřízení objednávky |
cze |
dc.subject |
zlepšování procesů |
cze |
dc.subject |
metoda kritického řetězu |
cze |
dc.subject |
síťová analýza |
cze |
dc.subject |
order fulfillment process |
eng |
dc.subject |
process improvement |
eng |
dc.subject |
critical chain method |
eng |
dc.subject |
network analysis |
eng |
dc.title |
Časová optimalizace procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě |
cze |
dc.title.alternative |
Time optimization process of order fulfillment in a selected catering company |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Audrlický, David |
|
dc.date.accepted |
2013 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work deals with the time optimization the order fulfillment process in a chosen catering company. The theoretical part is focused on the search terms catering and order fulfillment process of catering servises, further the possibility of shortening the time order fulfillment process. The practical part is devoted to the analysis of the order fulfillment process in a chosen catering company and time optimization of this process. For optimization the use of the principle the critical chain method. |
eng |
dc.description.department |
Katedra ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D28204 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemické a procesní inženýrství |
cze |
dc.description.defence |
Jaký je rozdíl mezi "On - premises catering" a "Off - premises catering". Kde lze snadněji optimalizovat? Kde lze dosáhnout výraznějších úspor a proč?
Vysvětlete pojmy "studentský syndrom" a "Parkinsonův zákon".
Vysvětlete metodu kritického řetězce a kritickou cestu.
Vysvětlete síťové grafy ve Vaší práci.
Kolik má uvedená firma zaměstnanců? |
cze |
dc.identifier.stag |
20856 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |