Časová optimalizace procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vlčková, Vladimíra
dc.contributor.author Mácalová, Věra
dc.date.accessioned 2013-07-20T01:54:20Z
dc.date.available 2013-07-20T01:54:20Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier Univerzitní knihovna (archiv) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/52146
dc.description.abstract Tato práce se zabývá časovou optimalizací procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě. Teoretická část je zaměřena na rešerši pojmů catering a proces vyřízení objednávky v oblasti gastronomických služeb, dále pak na možnosti zkracování časů v procesu vyřízení objednávky. Praktická část je věnována analýze procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě a časové optimalizaci tohoto procesu. Pro optimalizaci jsou využity principy metody kritického řetězu. cze
dc.format 69 s. cze
dc.format.extent 1198153 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná cze
dc.subject catering cze
dc.subject proces vyřízení objednávky cze
dc.subject zlepšování procesů cze
dc.subject metoda kritického řetězu cze
dc.subject síťová analýza cze
dc.subject order fulfillment process eng
dc.subject process improvement eng
dc.subject critical chain method eng
dc.subject network analysis eng
dc.title Časová optimalizace procesu vyřízení objednávky ve vybrané cateringové firmě cze
dc.title.alternative Time optimization process of order fulfillment in a selected catering company eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Audrlický, David
dc.date.accepted 2013
dc.description.abstract-translated This work deals with the time optimization the order fulfillment process in a chosen catering company. The theoretical part is focused on the search terms catering and order fulfillment process of catering servises, further the possibility of shortening the time order fulfillment process. The practical part is devoted to the analysis of the order fulfillment process in a chosen catering company and time optimization of this process. For optimization the use of the principle the critical chain method. eng
dc.description.department Katedra ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D28204 cze
dc.thesis.degree-program Chemické a procesní inženýrství cze
dc.description.defence Jaký je rozdíl mezi "On - premises catering" a "Off - premises catering". Kde lze snadněji optimalizovat? Kde lze dosáhnout výraznějších úspor a proč? Vysvětlete pojmy "studentský syndrom" a "Parkinsonův zákon". Vysvětlete metodu kritického řetězce a kritickou cestu. Vysvětlete síťové grafy ve Vaší práci. Kolik má uvedená firma zaměstnanců? cze
dc.identifier.stag 20856 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet