dc.contributor.advisor |
Matušková, Lenka |
cze |
dc.contributor.author |
Vacková, Šárka
|
|
dc.date.accessioned |
2012-10-13T09:05:09Z |
|
dc.date.available |
2012-10-13T09:05:09Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/48711 |
|
dc.description.abstract |
Diese Abschlussarbeit beschäftigt sich mit der Gründung eines fiktiven tschechischen Restaurants in Leipzig. Es werden erforderliche Dokumente zur Gründung einer tschechischen Gaststätte im Freistaat Sachsen genannt. Der Mittelpunkt dieser Bachelorarbeit liegt in der Erarbeitung eines Businessplanes, einer Speise- und Getränkekarte. |
ger |
dc.format |
55 s. |
cze |
dc.format.extent |
2653658 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
ger |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
cze |
dc.subject |
Lipsko |
cze |
dc.subject |
restaurace |
cze |
dc.subject |
úřady |
cze |
dc.subject |
fiktivní |
cze |
dc.subject |
podnikatelský plán |
cze |
dc.subject |
jídelní a nápojový lístek |
cze |
dc.subject |
Leipzig |
eng |
dc.subject |
restaurant |
eng |
dc.subject |
offices |
eng |
dc.subject |
fictitious |
eng |
dc.subject |
business plan |
eng |
dc.subject |
menu |
eng |
dc.subject |
drink list |
eng |
dc.subject |
Restaurant |
ger |
dc.subject |
Behörde |
ger |
dc.subject |
fiktiv |
ger |
dc.subject |
Businessplan |
ger |
dc.subject |
Speise- und Getränkekarte |
ger |
dc.title |
Altböhmischer Krug: Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig |
ger |
dc.title.alternative |
Staročeský džbán: fiktivní založení české restaurace v Lipsku |
cze |
dc.title.alternative |
Old Bohemian Jug: Fictitious Founding a Czech Restaurant in Leipzig |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Baumann, Winfried |
cze |
dc.date.accepted |
2012 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This thesis focuses on fictitious founding a Czech restaurant in Leipzig. The thesis mentions the forms that are necessary for the founding of the Czech restaurant in the Federal Republic of Saxony. The focus of the thesis lies in the processing of the business plan, the menu and the drink list. |
eng |
dc.description.abstract-translated |
Tato bakalářská práce se zabývá fiktivním založením české restaurace v Lipsku. V práci jsou uvedeny formuláře, které jsou nezbytné k zahájení činnosti české restaurace v Sasku. Těžiště mé práce spočívá ve zpracování podnikatelského plánu, jídelního a nápojového lístku. |
cze |
dc.description.department |
Katedra cizích jazyků |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Německý jazyk pro hospodářskou praxi |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická |
cze |
dc.identifier.signature |
D27139 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cze |
dc.identifier.stag |
17176 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |