Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení
Bakalářská práceOmezený přístup Náhled není k dispozici
Datum publikování
2012
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
V bakalářské práci se čtenář dozví stěžejní prvky ochrany výroby v gastronomických zařízeních popsaných na příkladu restaurací McDonald´s.
V bakalářské práci je definováno slovo kvalita a je zde popsán systém zabezpečující kvalitu v potravinářství. Dále definuje a specifikuje pojem rychlého občerstvení. Popisuje historii rychlého občerstvení obecně, konkrétně pak historii společnosti McDonald´s a věnuje se hygienickým požadavkům na provoz rychlého občerstvení, jeho výrobu, personál a likvidaci odpadů. Na závěr popisuje kritické kontrolní body nejprodávanějšího produktu a zároveň symbolu McDonald´s, tj. Big Mac menu s Coca Colou.
Rozsah stran
69 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D27427
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (archiv)
Přístup k tištěné verzi
práce není přístupná
Klíčová slova
bezpečnost, fast food, HACCP, kritický kontrolní bod, kvalita, McDonald´s, safety, fast food, critical control point, quality