Digitální knihovnaUPCE
 

Systémy kvality v provozu rychlého občerstvení

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2012

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

V bakalářské práci se čtenář dozví stěžejní prvky ochrany výroby v gastronomických zařízeních popsaných na příkladu restaurací McDonald´s. V bakalářské práci je definováno slovo kvalita a je zde popsán systém zabezpečující kvalitu v potravinářství. Dále definuje a specifikuje pojem rychlého občerstvení. Popisuje historii rychlého občerstvení obecně, konkrétně pak historii společnosti McDonald´s a věnuje se hygienickým požadavkům na provoz rychlého občerstvení, jeho výrobu, personál a likvidaci odpadů. Na závěr popisuje kritické kontrolní body nejprodávanějšího produktu a zároveň symbolu McDonald´s, tj. Big Mac menu s Coca Colou.

Rozsah stran

69 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D27427

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (archiv)

Přístup k tištěné verzi

práce není přístupná

Klíčová slova

bezpečnost, fast food, HACCP, kritický kontrolní bod, kvalita, McDonald´s, safety, fast food, critical control point, quality

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced