Porovnání složení bezalkoholických a alkoholických piv
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2012
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato práce se zabývá porovnáním složení bezalkoholických a alkoholických piv. V rešeršní části se pojednává o technologii výroby bezalkoholický piv. V experimentální části se porovnávají rozdíly v obsahu jednotlivých složek bezalkoholických a alkoholických piv na základě laboratorního rozboru.
Rozsah stran
46 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D27426
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
pivo, nealkoholické pivo, technologie nealkoholických piv, stanovení složek piva, porovnání složek piv, beer, non-alcoholic beer, technology of non-alcoholic beer, analysis of comparment of beer, comparison of the composition of beers