dc.contributor.advisor |
Vaculík, Josef |
|
dc.contributor.author |
Kuprová, Markéta
|
|
dc.date.accessioned |
2012-07-15T22:44:37Z |
|
dc.date.available |
2012-07-15T22:44:37Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/46505 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu využití Public Relations (PR) v pohostinství. V teoretické části jsou objasněny všechny pojmy související s PR, především pak v souvislosti s pohostinstvím. Praktická část se zaměřuje na využití PR ve Four Seasons hotel Prague. Pomocí dotazníkového šetření dále zkoumá, zda je možné PR využít i v ostatních gastronomických zařízeních, jako jsou např. restaurace či kavárny. |
cze |
dc.format |
48 s. |
|
dc.format.extent |
2066009 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
cze |
dc.subject |
public relations |
cze |
dc.subject |
hotely |
cze |
dc.subject |
dotazníky |
cze |
dc.subject |
pohostinství |
cze |
dc.subject |
komunikace |
cze |
dc.subject |
hotels |
eng |
dc.subject |
questionnaires |
eng |
dc.subject |
hospitality |
eng |
dc.subject |
communications |
eng |
dc.title |
Analýza činnosti PR v pohostinství |
cze |
dc.title.alternative |
Analysis of public relations in hospitality |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2012 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis focuses on analysis of Public Relations (PR) in hospitality industry. Theoretical part of the work defines key PR terms related to the theory of Public Relations, especially in hospitality. Practical part of the thesis focuses on PR in Four Seasons hotel Prague. Thesis also examines whether it is possible to use PR in other gastronomic establishments such as restaurants or cafes. |
eng |
dc.description.department |
Ústav ekonomiky a managementu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a provoz podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D26002 |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Studentka prezentovala bakalářskou práci na téma Analýza činnosti PR v pohostinství. Posoudila PR aktivitu ve Four Season hotel Praque a zhodnotila využití PR v ostatních gastronomických zařízeních ve městech Praha a Poděbrady.
Otázky:
Navrhněte řešení , které by vedlo k vyšší návratnosti dotazníků.
Jaký je podle Vás důvod zjištěného vysokého počtu PR kampaní s absencí vyhodnocení efektivity? |
cze |
dc.identifier.stag |
16441 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |