Analýza činnosti PR v pohostinství

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vaculík, Josef
dc.contributor.author Kuprová, Markéta
dc.date.accessioned 2012-07-15T22:44:37Z
dc.date.available 2012-07-15T22:44:37Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/46505
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu využití Public Relations (PR) v pohostinství. V teoretické části jsou objasněny všechny pojmy související s PR, především pak v souvislosti s pohostinstvím. Praktická část se zaměřuje na využití PR ve Four Seasons hotel Prague. Pomocí dotazníkového šetření dále zkoumá, zda je možné PR využít i v ostatních gastronomických zařízeních, jako jsou např. restaurace či kavárny. cze
dc.format 48 s.
dc.format.extent 2066009 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Pouze v rámci univerzity cze
dc.subject public relations cze
dc.subject hotely cze
dc.subject dotazníky cze
dc.subject pohostinství cze
dc.subject komunikace cze
dc.subject hotels eng
dc.subject questionnaires eng
dc.subject hospitality eng
dc.subject communications eng
dc.title Analýza činnosti PR v pohostinství cze
dc.title.alternative Analysis of public relations in hospitality eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2012
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis focuses on analysis of Public Relations (PR) in hospitality industry. Theoretical part of the work defines key PR terms related to the theory of Public Relations, especially in hospitality. Practical part of the thesis focuses on PR in Four Seasons hotel Prague. Thesis also examines whether it is possible to use PR in other gastronomic establishments such as restaurants or cafes. eng
dc.description.department Ústav ekonomiky a managementu cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a provoz podniku cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D26002
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence Studentka prezentovala bakalářskou práci na téma Analýza činnosti PR v pohostinství. Posoudila PR aktivitu ve Four Season hotel Praque a zhodnotila využití PR v ostatních gastronomických zařízeních ve městech Praha a Poděbrady. Otázky: Navrhněte řešení , které by vedlo k vyšší návratnosti dotazníků. Jaký je podle Vás důvod zjištěného vysokého počtu PR kampaní s absencí vyhodnocení efektivity? cze
dc.identifier.stag 16441 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet