Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Mlatečková, Lucie |
cze |
dc.contributor.author |
Stehnová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2012-07-15T22:42:05Z |
|
dc.date.available |
2012-07-15T22:42:05Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/46026 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce na téma Problematika stravování pacientů/klientů ve vybraném zařízení pro seniory se skládá ze dvou částí. Teoretická část se zabývá základním složením stravy, zásadami zdravé výživy, některými specifiky v oblasti výživy u seniorů, hodnocením výživy u seniorů, poruchami výživy ve vyšším věku a nutriční podporou. Výzkumná část je zaměřena především na spokojenost klientů se stravou ve vybraném zařízení, ale také na preferenci některých potravin, konzistenci stravy a míru konzumace ovoce a zeleniny u lidí vyššího věku. V závěru práce naleznete zhodnocení celé práce, včetně doporučení jak dosáhnout vyšší spokojenosti klientů v daném zařízení. |
cze |
dc.format |
71 s. |
cze |
dc.format.extent |
1076816 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
bez omezení |
cze |
dc.subject |
senioři |
cze |
dc.subject |
zdravá strava |
cze |
dc.subject |
spokojenost |
cze |
dc.subject |
domov pro seniory |
cze |
dc.subject |
nutriční podpora |
cze |
dc.subject |
seniors |
eng |
dc.subject |
a healthy diet |
eng |
dc.subject |
satisfaction |
eng |
dc.subject |
senior´s facility |
eng |
dc.subject |
nutritional support |
eng |
dc.title |
Problematika stravování pacientů/klientů ve vybraném zařízení pro seniory |
cze |
dc.title.alternative |
The issue of boarding of patients/clients at selected facilities for seniors |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Mandysová, Petra |
cze |
dc.date.accepted |
2012 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The topic of the bachelor thesis is "Problems of patients/clients´ nutrition in the selected senior´s facility" and it consists of two parts. The theoretical part deals with the basic composition of food, healthy diet, some senior´s nutrition specifics, evaluation senior´s nutrition, nutritional disorders in the elderly and nutritional support. The research part is primarily focused on customer´s satisfaction with food in the selected facility. But it also shows a preference of certain foods, food consistency and degree of fruit and vegetable consumption in the elderly. The evaluation of thesis can be found in the conclusion and the recommendations how to achieve higher customer satisfaction in the facility are included. |
eng |
dc.description.department |
Katedra ošetřovatelství |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Všeobecná sestra |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií |
cze |
dc.identifier.signature |
D26573 |
|
dc.thesis.degree-program |
Ošetřovatelství |
cze |
dc.description.defence |
Hodnocení vedoucího: velmi dobře
Hodnocení oponenta: velmi dobře mínus
Doplňující otázky k obhajobě:
1. Detailněji popište metodiku, vysvětlete a doplňte prvky, které v metodice práce nejsou uvedeny a o kterých se zmiňuje výše uvedené vyjádření.
2. Diskuzi k výzkumným otázkám obohaťte o porovnání s údaji uvedenými alespoň ve dvou článcích z odborného periodika.
Obhajoba bakalářské práce s prezentací velmi dobrá. |
cze |
dc.identifier.stag |
17543 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|