Digitální knihovnaUPCE
 

Problematika stravování pacientů/klientů ve vybraném zařízení pro seniory

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2012

Vedoucí práce

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce na téma Problematika stravování pacientů/klientů ve vybraném zařízení pro seniory se skládá ze dvou částí. Teoretická část se zabývá základním složením stravy, zásadami zdravé výživy, některými specifiky v oblasti výživy u seniorů, hodnocením výživy u seniorů, poruchami výživy ve vyšším věku a nutriční podporou. Výzkumná část je zaměřena především na spokojenost klientů se stravou ve vybraném zařízení, ale také na preferenci některých potravin, konzistenci stravy a míru konzumace ovoce a zeleniny u lidí vyššího věku. V závěru práce naleznete zhodnocení celé práce, včetně doporučení jak dosáhnout vyšší spokojenosti klientů v daném zařízení.

Rozsah stran

71 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Všeobecná sestra

Studijní program

Ošetřovatelství

Signatura tištěné verze

D26573

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

senioři, zdravá strava, spokojenost, domov pro seniory, nutriční podpora, seniors, a healthy diet, satisfaction, senior´s facility, nutritional support

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced