Problematika stravování pacientů/klientů ve vybraném zařízení pro seniory

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Mlatečková, Lucie cze
dc.contributor.author Stehnová, Monika
dc.date.accessioned 2012-07-15T22:42:05Z
dc.date.available 2012-07-15T22:42:05Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/46026
dc.description.abstract Bakalářská práce na téma Problematika stravování pacientů/klientů ve vybraném zařízení pro seniory se skládá ze dvou částí. Teoretická část se zabývá základním složením stravy, zásadami zdravé výživy, některými specifiky v oblasti výživy u seniorů, hodnocením výživy u seniorů, poruchami výživy ve vyšším věku a nutriční podporou. Výzkumná část je zaměřena především na spokojenost klientů se stravou ve vybraném zařízení, ale také na preferenci některých potravin, konzistenci stravy a míru konzumace ovoce a zeleniny u lidí vyššího věku. V závěru práce naleznete zhodnocení celé práce, včetně doporučení jak dosáhnout vyšší spokojenosti klientů v daném zařízení. cze
dc.format 71 s. cze
dc.format.extent 1076816 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights bez omezení cze
dc.subject senioři cze
dc.subject zdravá strava cze
dc.subject spokojenost cze
dc.subject domov pro seniory cze
dc.subject nutriční podpora cze
dc.subject seniors eng
dc.subject a healthy diet eng
dc.subject satisfaction eng
dc.subject senior´s facility eng
dc.subject nutritional support eng
dc.title Problematika stravování pacientů/klientů ve vybraném zařízení pro seniory cze
dc.title.alternative The issue of boarding of patients/clients at selected facilities for seniors eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.contributor.referee Mandysová, Petra cze
dc.date.accepted 2012 cze
dc.description.abstract-translated The topic of the bachelor thesis is "Problems of patients/clients´ nutrition in the selected senior´s facility" and it consists of two parts. The theoretical part deals with the basic composition of food, healthy diet, some senior´s nutrition specifics, evaluation senior´s nutrition, nutritional disorders in the elderly and nutritional support. The research part is primarily focused on customer´s satisfaction with food in the selected facility. But it also shows a preference of certain foods, food consistency and degree of fruit and vegetable consumption in the elderly. The evaluation of thesis can be found in the conclusion and the recommendations how to achieve higher customer satisfaction in the facility are included. eng
dc.description.department Katedra ošetřovatelství cze
dc.thesis.degree-discipline Všeobecná sestra cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií cze
dc.identifier.signature D26573
dc.thesis.degree-program Ošetřovatelství cze
dc.description.defence Hodnocení vedoucího: velmi dobře Hodnocení oponenta: velmi dobře mínus Doplňující otázky k obhajobě: 1. Detailněji popište metodiku, vysvětlete a doplňte prvky, které v metodice práce nejsou uvedeny a o kterých se zmiňuje výše uvedené vyjádření. 2. Diskuzi k výzkumným otázkám obohaťte o porovnání s údaji uvedenými alespoň ve dvou článcích z odborného periodika. Obhajoba bakalářské práce s prezentací velmi dobrá. cze
dc.identifier.stag 17543 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet