Digitální knihovnaUPCE
 

Rtuť v zelenině organického a běžného původu

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2011

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Teoretická část bakalařské práce se zabývá základními údaji o rtuti v životním prostředí, popisuje analytické techniky používané k stanovení rtuti a rozdílem konvenčního a ekologického zemědělství.

Rozsah stran

41 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Management ochrany životního prostředí

Studijní program

Ekologie a ochrana životního prostředí

Signatura tištěné verze

D24938

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

rtuť, potraviny, ekologické zemědělství, AMA 254, mercury, foodstuff, organic agriculture, AMA 254

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced