Stanovení látek a kontaminantů obsažených v pivu
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2011
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato práce se zabývá stanovením polyfenolů v pivu. Jejím předmětem jsou různá stanovení polyfenolů v teoretické rovině.
Rozsah stran
35 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Pouze v rámci univerzity
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D25038
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
polyfenoly, HPLC, GC, pivo, stanovení polyfenolů, antioxidační aktivita, stanovení celkových fenolů, Polyphenols, HPLC, GC, beer, determination of polyphenols, antioxidant aktivity, determination of all phenols