dc.contributor.advisor |
Brožová, Lenka |
|
dc.contributor.author |
Polnický, Vojtěch
|
|
dc.date.accessioned |
2011-07-13T07:25:19Z |
|
dc.date.available |
2011-07-13T07:25:19Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/39819 |
|
dc.description.abstract |
Závěrečná práce se zabývá popisem Střední školy gastronomické Adolpha Kolpinga. Blíže je věnována pozornost mezipředmětovým vztahům při výuce. V práci je sestavená sbírka příkladů do předmětu účetnictví pro druhý ročník nástavbového studia. |
cze |
dc.format |
44 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
účetnictví |
cze |
dc.subject |
didaktika |
cze |
dc.subject |
střední školy |
cze |
dc.title |
Sbírka příkladů do účetnictví pro N2 |
cze |
dc.title.alternative |
Collection of examples in the accounts for N2 |
cze |
dc.type |
závěrečná práce |
cze |
dc.date.accepted |
2011 |
|
dc.thesis.degree-discipline |
doplňující pedagogické studium |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D23621 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |