Hledat
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Hledat
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Hledat
Filtry
Filtry použijte na upřesnění výsledků vyhledávání.
Aktuální filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Nové filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Zobrazuje se 1 z celkem 1 záznamů komunity: Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology.
(0.001 vteřiny)
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
1
Možnosti řazení:
Relevance
Název vzestupně
Název sestupně
Datum publikování vzestupně
Datum publikování sestupně
Výsledků na stránku:
5
10
20
40
60
80
100
The effect of processing temperature on microbial safety and antioxidant activity of minimally processed “raw food”
Brožková, Iveta
;
Červenka, Libor
;
Dvořáková, Veronika
;
Michálková, Kateřina
;
Velichová, Helena
(
2016
)
Zobrazují se záznamy 1-1 z 1
1
Možnosti řazení:
Relevance
Název vzestupně
Název sestupně
Datum publikování vzestupně
Datum publikování sestupně
Výsledků na stránku:
5
10
20
40
60
80
100
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato komunita
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se
Rejstříky
Autor
Brožková, Iveta (1)
Dvořáková, Veronika (1)
Michálková, Kateřina (1)
Velichová, Helena (1)
Červenka, Libor (1)
Klíčové slovo
antioxidant (1)
dehydration temperature (1)
lipid stability (1)
microbial hazard (1)
mikrobiální riziko (1)
minimal processing (1)
Minimální opracování (1)
stabilita lipidů (1)
teplota dehydratace (1)
... zobrazit další
Datum publikování
2016 (1)
Plný text
Ano (1)