Význam plísní v potravinářství

Show simple item record

dc.contributor.advisor Brožková, Iveta
dc.contributor.author Ksandrová, Iveta
dc.date.accessioned 2010-10-01T17:17:01Z
dc.date.available 2010-10-01T17:17:01Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/37610
dc.description.abstract Plísně a jejich význam v potravinářském průmyslu je v současné době často diskutované téma. Nejen plísně, ale také jejich produkty jsou důležité při průmyslové výrobě a zpracování potravin. Tato bakalářská práce se zaměřuje na plísně a jejich produkty, které se v potravinářství používají nejčastěji, a na některé potraviny, při jejichž výrobě mají právě tyto plísně velký význam. cze
dc.format 62 s. cze
dc.format.extent 716367 bytes
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná cze
dc.subject Penicillium cze
dc.subject Aspergillus cze
dc.subject Mucor cze
dc.subject fermentované potraviny cze
dc.subject enzymy cze
dc.subject organické kyseliny cze
dc.subject Penicillium eng
dc.subject Aspergillus eng
dc.subject Mucor eng
dc.subject fermented foods eng
dc.subject enzymes eng
dc.subject organic acids eng
dc.title Význam plísní v potravinářství cze
dc.title.alternative Importance of fungi in food industry eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2010
dc.description.abstract-translated Moulds and their importance in food industry are discussed very often nowadays. Not only moulds but also their products are important in industrial production and processing of food. This bachelor study focuses on moulds and their products which are used in food industry most often. Also focuses on those foods whose production is highly influenced by these moulds. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D23352
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy členů komise. cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account