dc.contributor.advisor |
Brožková, Iveta |
|
dc.contributor.author |
Ksandrová, Iveta
|
|
dc.date.accessioned |
2010-10-01T17:17:01Z |
|
dc.date.available |
2010-10-01T17:17:01Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/37610 |
|
dc.description.abstract |
Plísně a jejich význam v potravinářském průmyslu je v současné době často diskutované téma. Nejen plísně, ale také jejich produkty jsou důležité při průmyslové výrobě a zpracování potravin. Tato bakalářská práce se zaměřuje na plísně a jejich produkty, které se v potravinářství používají nejčastěji, a na některé potraviny, při jejichž výrobě mají právě tyto plísně velký význam. |
cze |
dc.format |
62 s. |
cze |
dc.format.extent |
716367 bytes |
|
dc.format.mimetype |
application/pdf |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
Penicillium |
cze |
dc.subject |
Aspergillus |
cze |
dc.subject |
Mucor |
cze |
dc.subject |
fermentované potraviny |
cze |
dc.subject |
enzymy |
cze |
dc.subject |
organické kyseliny |
cze |
dc.subject |
Penicillium |
eng |
dc.subject |
Aspergillus |
eng |
dc.subject |
Mucor |
eng |
dc.subject |
fermented foods |
eng |
dc.subject |
enzymes |
eng |
dc.subject |
organic acids |
eng |
dc.title |
Význam plísní v potravinářství |
cze |
dc.title.alternative |
Importance of fungi in food industry |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2010 |
|
dc.description.abstract-translated |
Moulds and their importance in food industry are discussed very often nowadays. Not only moulds but also their products are important in industrial production and processing of food. This bachelor study focuses on moulds and their products which are used in food industry most often. Also focuses on those foods whose production is highly influenced by these moulds. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D23352 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy členů komise. |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |