Vliv aktivity vody na růst a přežívání plísní
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2010
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Byl dokázán vliv aktivity vody na růst a přežívání plísní rodu Aspergillus niger a Fusarium graminearum. Teoretická část byla zaměřena na vliv aktivity vody na stabilitu potravin z hlediska růstu a přežívání mikroorganismů.
Rozsah stran
44 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D23347
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Aktivita vody, růst plísní, stabilita potravin, Water activity, growth of fungi, stability of food