Digitální knihovnaUPCE
 

Vliv aktivity vody na růst a přežívání plísní

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2010

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Byl dokázán vliv aktivity vody na růst a přežívání plísní rodu Aspergillus niger a Fusarium graminearum. Teoretická část byla zaměřena na vliv aktivity vody na stabilitu potravin z hlediska růstu a přežívání mikroorganismů.

Rozsah stran

44 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D23347

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Aktivita vody, růst plísní, stabilita potravin, Water activity, growth of fungi, stability of food

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced