Inovace a výrobní proces ve strojírenské firmě

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Siegl, Milan cze
dc.contributor.author Klepetková, Eva
dc.date.accessioned 2010-07-03T15:35:01Z
dc.date.available 2010-07-03T15:35:01Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier Univerzitní knihovna (archiv) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/36808
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřená na popis výroby ve strojírenské firmě NATE - nápojová technika a.s. a zvláště pak na popis přípravy a zhodnocení inovace ve výrobě. První kapitola se zabývá základními informacemi o společnosti, historií firmy a dosažených výsledků. V navazující části popisuje obecné pojetí výroby a také se zde podrobněji zabývá výrobou ve společnosti. Třetí a čtvrtá část je zaměřena na přípravu a výrobu dvou nových produktů v podniku. V závěru práce jsou uvedeny některé přínosy a doporučení. cze
dc.format 67 s., 10 s. příloh cze
dc.format.extent 4098511 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná cze
dc.subject Výroba cze
dc.subject výrobky cze
dc.subject Inovace cze
dc.subject příprava cze
dc.subject strojírenské podniky cze
dc.subject myčka lahví cze
dc.subject plnič lahví cze
dc.subject výrobní procesy cze
dc.subject Production eng
dc.subject products eng
dc.subject Innovation eng
dc.subject preparation eng
dc.subject engineering companies eng
dc.subject bottle washer eng
dc.subject filler bottle eng
dc.subject production procceses eng
dc.title Inovace a výrobní proces ve strojírenské firmě cze
dc.title.alternative Innovation and production procces in engineering company eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2010 cze
dc.description.abstract-translated This bachelor work is focused on description of production in engineering company NATE - nápojová technika a.s., especially on description of developing and estimation of innovation in production. The first chapter deals with basic information about company, its history and achieved results. Next part describes general concepts of production and deals with the production in the company in more details. Third and fourth part is focused on preparation and production of two new products in the company. In conclusion there are some benefits and recommendations. eng
dc.description.department Ústav ekonomiky a managementu cze
dc.thesis.degree-discipline Management podniku - Management malých a středních podniků cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D22353 cze
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.rights.physicalunit Práce není přístupná cze
dc.description.defence Student seznámil komisi s cílem práce. Cílem práce bylo zpracování analýzy inovačních procesů vybraného podniku včetně teoretických a reálných postupů a navrhnout doporučení pro zlepšení inovačních postupů. Otázky k obhajobě: 1.Uveďte některá doporučení P. F. Druckera pro úspěšné inovace. 2.Uveďte možnosti urychlení inovačních procesů. cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet