Prodej čerstvých potravin v hypermarketu Globus

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Buchta, Miroslav cze
dc.contributor.author Ježková, Karolína
dc.date.accessioned 2010-07-03T13:15:40Z
dc.date.available 2010-07-03T13:15:40Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/36525
dc.description.abstract První část bakalářské práce vyjadřuje podstatu maloobchodního prodeje, především se zaměřením na maloobchodní síť prodejen, a to jak v oblasti potravinářského, tak nepotravinářského zboží. Co se týče formy prodeje maloobchodních jednotek, jsou zde uvedeny jen ty nejčastěji se vyskytující. Největší důraz je kladen především na hypermarkety, kterými se bude tato práce následně zabývat. Pro účely této bakalářské práce byla vybrána společnost Globus ČR. Druhou a nejdůležitější částí je popis cesty produktu v oddělení čerstvých potravin v hypermarketu Globus. Následuje analýza tohoto oddělení a návrhy na opatření či doporučení. cze
dc.format 65 s., 11 s. příloh cze
dc.format.extent 4178097 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject maloobchodní jednotky cze
dc.subject formy prodeje cze
dc.subject maloobchodní síť cze
dc.subject hypermarkety Globus cze
dc.subject retail units eng
dc.subject forms of sales eng
dc.subject retail network eng
dc.subject hypermarkets Globus eng
dc.title Prodej čerstvých potravin v hypermarketu Globus cze
dc.title.alternative Sale of fresh groceries at hypermarket Globus eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2010 cze
dc.description.abstract-translated The first part of this bachelor work reflects the nature of retail sales, primarily focusing on retail sales network, both in food and non-food goods. Regarding the form of retail sales units, are listed here only the most frequent. The greatest emphasis is placed on hypermarkets, which will then deal with this work. For purposes of this work was chosen to Globus CR. The second and most important part is the description of the path of the product in the fresh foods department at the hypermarket Globus. Followed by separation and analysis of proposals for action or recommendation. eng
dc.description.department Ústav ekonomiky a managementu cze
dc.thesis.degree-discipline Management podniku - Management malých a středních podniků cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D22315 cze
dc.identifier.signature D22315
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence Student seznámil komisi s cílem práce. Cílem práce bylo analyzování cesty produktu v oddělení čerstvých potravin a zjištění případných nedostatků a návrh řešení. Otázky k obhajobě: 1.Jaký je rozdíl mezi supermarketem a hypermarketem? 2.Co značí zkratka HACCP? 3.Které předpisy či normy se týkají hygieny zacházení s potravinami? cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet