Digitální knihovnaUPCE
 

Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2009

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Byla vypracována literární rešerše se zaměřením na rychlé metody sledování kontaminace potravin a vody. Byly vyhledány rychlé metody detekce a stanovení MO, které se využívají v potravinářských provozech ke kontrole hygieny, sanitace prostředí a pro kontrolu kvality vody. V závěru byly tyto metody porovnány podle účelu, časové náročnosti a zhodnoceny jejich výhody a nevýhody.

Rozsah stran

30 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D21643
D21643

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

kontrola hygieny, Petrifilm, Hygicult, detekce mikroorganismů, sanitace, control of hygiene, Petrifim, Hygicult, detection of microorganisms, sanitation

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced