Separace a identifikace prenylovaných flavonoidů s využitím techniky HPLC/MS/MS
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2009
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Bakalářská práce se zabývá stanovením prenylovaných flavonoidů v chmelu a pivu s využitím HPLC a HPLC/MS.
Rozsah stran
45 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D21651
D21651
D21651
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Prenylované flavonoidy, chmel, pivo, Vysokoúčinná kapalinová chromatografie, Hmotnostní spektrometrie, Prenylated flavonoids, hops, Beer, High Performance Liquid Chromatography, Mass spectrometry