Digitální knihovnaUPCE
 

Separace a identifikace prenylovaných flavonoidů s využitím techniky HPLC/MS/MS

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2009

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se zabývá stanovením prenylovaných flavonoidů v chmelu a pivu s využitím HPLC a HPLC/MS.

Rozsah stran

45 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D21651
D21651

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Prenylované flavonoidy, chmel, pivo, Vysokoúčinná kapalinová chromatografie, Hmotnostní spektrometrie, Prenylated flavonoids, hops, Beer, High Performance Liquid Chromatography, Mass spectrometry

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced