Digitální knihovnaUPCE
 

Tvorba biogenních aminů v sýrech

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2009

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

V této práci jsou charakterizovány biogenní aminy z chemického hlediska a je popsán jejich vznik. Zabývá se vlivem konkrétních biogenních aminů v sýrech na zdraví konzumenta. Dotýká se příspěvku mikroorganismů k jejich tvorbě a podmínek, které tyto mikroorganismy k růstu potřebují.

Rozsah stran

55 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D21662
D21662

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

biogenní aminy, sýr, Vysokoúčinná kapalinová chromatografie, biogenic amines, cheese, High Performance Liquid Chromatography

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced