Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení chloridu sodného v různých vzorcích sýrů

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Teoretická část práce se zabývá historií vzniku sýrů, jejich rozdělení a výrobou Samostatná kapitola je věnována technologickému postupu při výrobě tavených sýrů. Dále je popsána základní charakteristika chloridu sodného, vliv na organismus, význam ve výživě a jeho stanovení.

Rozsah stran

43 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D21652
D21652

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Chlorid sodný, srážecí titrační metoda, sýr, sodium chloride, precipitation titration method, cheese

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced