Mikroextrakční metody využívající tuhé sorbenty

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Sýs, Milan
dc.date.accessioned 2009-10-05T20:05:17Z
dc.date.available 2009-10-05T20:05:17Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/34749
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na mikroextrakční techniky založené na využití tuhých sorbetů a jejich uplatnění pro analýzu potravin.Použitelnost mikroextrakčních metod pro analýzu potravin je demonstrována pomocí jednotlivých aplikací zaměřených na stanovení různých látek v určité potravině. cze
dc.format 46 s. cze
dc.format.extent 394350 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject Mikroextrakce tuhou fází cze
dc.subject SPME cze
dc.subject mikroextrakce na magnetickém míchadle cze
dc.subject SBSE cze
dc.subject mikroextrakce se sorbetem umístěným v mikrostříkačce cze
dc.subject MEPS cze
dc.subject mikroextrakční analýza potravin cze
dc.subject Solid Phase Microextraction eng
dc.subject SPME eng
dc.subject Stir Bar Sorptive Extraction eng
dc.subject Microextraction by Packed Sorbent eng
dc.subject Micro extraction analysis of food eng
dc.title Mikroextrakční metody využívající tuhé sorbenty cze
dc.title.alternative Microextraction methods based on the solid sorbents eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2009 cze
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is focused on the microextraction technology based on the use of solid sorbents and their application for analysis of food. Applicability microextraction methods for food analysis is demonstrated through various applications, which are used for the determination of various substances in the food. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D21642 cze
dc.identifier.signature D21642
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet