dc.contributor.advisor |
Pouzar, Miloslav |
cze |
dc.contributor.advisor |
monitoring |
eng |
dc.contributor.author |
Cinegrová, Lada
|
|
dc.date.accessioned |
2009-10-05T19:58:54Z |
|
dc.date.available |
2009-10-05T19:58:54Z |
|
dc.date.issued |
2009 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/34734 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá monitoringem dietární expozice člověka. V této práci jsou zahrnuty základní charakteristiky významných mykotoxinů a jejich výskyt v potravinách. |
cze |
dc.format |
40 s. |
cze |
dc.format.extent |
1217239 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
mykotoxiny |
cze |
dc.subject |
potraviny |
cze |
dc.subject |
food |
eng |
dc.subject |
mycotoxins |
eng |
dc.subject |
monitoring |
eng |
dc.title |
Monitorování výskytu mykotoxinů v potravinách |
cze |
dc.title.alternative |
Monitoring of mycotoxins in foodstuffs |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2009 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This dissertation is focused on human diet monitoring: the paper studies the basic characteristics of the most significant mycotoxins. |
eng |
dc.description.department |
Ústav ochrany životního prostředí |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technická chemie |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D21017 |
cze |
dc.identifier.signature |
D21017 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technická chemie |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |