Monitorování výskytu mykotoxinů v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Pouzar, Miloslav cze
dc.contributor.advisor monitoring eng
dc.contributor.author Cinegrová, Lada
dc.date.accessioned 2009-10-05T19:58:54Z
dc.date.available 2009-10-05T19:58:54Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/34734
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá monitoringem dietární expozice člověka. V této práci jsou zahrnuty základní charakteristiky významných mykotoxinů a jejich výskyt v potravinách. cze
dc.format 40 s. cze
dc.format.extent 1217239 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject mykotoxiny cze
dc.subject potraviny cze
dc.subject food eng
dc.subject mycotoxins eng
dc.subject monitoring eng
dc.title Monitorování výskytu mykotoxinů v potravinách cze
dc.title.alternative Monitoring of mycotoxins in foodstuffs eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2009 cze
dc.description.abstract-translated This dissertation is focused on human diet monitoring: the paper studies the basic characteristics of the most significant mycotoxins. eng
dc.description.department Ústav ochrany životního prostředí cze
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technická chemie cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D21017 cze
dc.identifier.signature D21017
dc.thesis.degree-program Chemie a technická chemie cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet