dc.contributor.advisor |
Jandera, Pavel |
cze |
dc.contributor.author |
Laštovičková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2009-10-05T19:40:19Z |
|
dc.date.available |
2009-10-05T19:40:19Z |
|
dc.date.issued |
2009 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/34662 |
|
dc.description.abstract |
Tato práce přináší souhrn experimentů využívající metodu celostní dvourozměrné kapalinové chromatografie aplikované na stanovení biologicky významných látek jako jsou proteiny, peptidy, antioxidanty a lipidy, obsažené v potravinách a biologickém materiálu. |
cze |
dc.format |
34 s. |
cze |
dc.format.extent |
723997 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
Vysokoúčinná kapalinová chromatografie |
cze |
dc.subject |
celostní dvourozměrná kapalinová chromatografie |
cze |
dc.subject |
biologicky významné látky |
cze |
dc.subject |
proteiny |
cze |
dc.subject |
peptidy |
cze |
dc.subject |
Antioxidanty |
cze |
dc.subject |
Lipidy |
cze |
dc.subject |
High Performance Liquid Chromatography |
eng |
dc.subject |
comprehensive two-dimensional liquid chromatography |
eng |
dc.subject |
biologicaly siqnificant substances |
eng |
dc.subject |
Proteins |
eng |
dc.subject |
peptides |
eng |
dc.subject |
Antioxidants |
eng |
dc.subject |
Lipids |
eng |
dc.title |
Dvourozměrná kapalinová chromatografie |
cze |
dc.title.alternative |
Two-dimensinal liquid chromatography |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2009 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This work brings the collection of experiments what use comprehensive two-dimensional liquid chromatography metod applied for biologicaly significant substances as proteins, peptides, antioxidants and lipids included in foods and biologic material are. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D21655 |
cze |
dc.identifier.signature |
D21655 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |