Zákaznické služby a péče o zákazníka
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2009
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Bakalářská práce se soustřeďuje na chování zaměstnanců v restauracích k zákazníkovi a to, jak se zákaznický servis odráží na zisku společnosti, dobrém jméně a především na spokojenosti zákazníka. Práce zahrnuje tři klíčové oblasti: lidské zdroje, marketing a řízení. Poslední část práce seznamuje s nápady, jak využít správně lidské zdroje, dále s propagací a tím, jak dosáhnout toho, že jsme známí a žádaní na trhu práce. Hlavní myšlenka je ta, že jakmile nám zákazník zaplatí, tak je to počátek navázání našeho vztahu. Teoretickou část práce tvoří výzkum trhu, hodnotí se v něm čtyři firmy a jejich náhled na zákazníka.
Rozsah stran
71 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Management podniku - Management malých a středních podniků
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
D19858
D19858
D19858
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
péče o zákazníky, Marketing, řízení, Lidské zdroje, restaurace, customer service, Management, Human Resources, restaurants