Digitální knihovnaUPCE
 

Zákaznické služby a péče o zákazníka

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2009

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se soustřeďuje na chování zaměstnanců v restauracích k zákazníkovi a to, jak se zákaznický servis odráží na zisku společnosti, dobrém jméně a především na spokojenosti zákazníka. Práce zahrnuje tři klíčové oblasti: lidské zdroje, marketing a řízení. Poslední část práce seznamuje s nápady, jak využít správně lidské zdroje, dále s propagací a tím, jak dosáhnout toho, že jsme známí a žádaní na trhu práce. Hlavní myšlenka je ta, že jakmile nám zákazník zaplatí, tak je to počátek navázání našeho vztahu. Teoretickou část práce tvoří výzkum trhu, hodnotí se v něm čtyři firmy a jejich náhled na zákazníka.

Rozsah stran

71 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Management podniku - Management malých a středních podniků

Studijní program

Ekonomika a management

Signatura tištěné verze

D19858
D19858

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

péče o zákazníky, Marketing, řízení, Lidské zdroje, restaurace, customer service, Management, Human Resources, restaurants

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced