Optimalizace mikrovlnného rozkladu potravinových vzorků pro potřeby multielementární analýzy technikou o-TOF-ICP-MS

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Husáková, Lenka
dc.contributor.author Nedělková, Iva
dc.date.accessioned 2009-07-03T11:26:54Z
dc.date.available 2009-07-03T11:26:54Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/34053
dc.description.abstract Práce byla zaměřena na optimalizaci základních parametrů mikrovlnného rozkladu a složení směsi rozkladných činidel pro vybrané typy potravinových vzorků s cílem dosažení maximální účinnosti rozkladu a omezení interference matrice z hlediska použití techniky o-TOF-ICP-MS. cze
dc.format 74 s. cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject food samples eng
dc.subject microwave digestion eng
dc.subject spectral and non-spectral interference eng
dc.subject o-TOF-ICP-MS eng
dc.subject potravinové vzorky cze
dc.subject mikrovlnná mineralizace cze
dc.subject spektrální a nespektrální interference cze
dc.subject o-TOF-ICP-MS cze
dc.title Optimalizace mikrovlnného rozkladu potravinových vzorků pro potřeby multielementární analýzy technikou o-TOF-ICP-MS cze
dc.title.alternative Optimization of microwave digestion for multi-elementary analysis of food samples by o-TOF-ICP-MS eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Krejčová, Anna
dc.date.accepted 2009
dc.description.abstract-translated The thesis focused on the optimization of basic parameters of the microwave decomposition and the composition of a mixture of degradation reagents for selected types of food samples with the aim to reach maximal effectiveness of the decomposition process and to limit matrix interference using o-TOF-ICP-MS technique. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D20044
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet