Separace flavonoidů pomocí micelární elektrokinetické chromatografie s redukovaným elektroosmotickým tokem

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Česla, Petr
dc.contributor.author Růžičková, Eva
dc.date.accessioned 2009-07-03T11:04:29Z
dc.date.available 2009-07-03T11:04:29Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/34002
dc.description.abstract V této diplomové práci je studována micelární elektrokinetická chromatografie s redukcí elektroosmotického toku (RF-MEKC) a její použití pro analýzu přírodních 14-ti flavonoidů. Pro redukci elektroosmotického toku byl vnitřní povrch kapilár pokryt polydimethylakrylamidem. cze
dc.format 43 s. cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject Reduced-flow micellar electrokinetic chromatography eng
dc.subject flavonoids eng
dc.subject polydimethylakrylamid-coated capillaries eng
dc.subject Micelární elektrokinetická chromatografie s redukovaným elektroosmotickým tokem cze
dc.subject flavonoidy cze
dc.subject kapiláry pokryté polydimethylakrylamidem cze
dc.title Separace flavonoidů pomocí micelární elektrokinetické chromatografie s redukovaným elektroosmotickým tokem cze
dc.title.alternative Separation of flavonoids by micellar electrokinetic chromatography with reduced electroosmotic flow eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Adam, Martin
dc.date.accepted 2009
dc.description.abstract-translated Reduced-flow micellar electrokinetic chromatography and its application for analysis of 14 natural flavonoids was studied in this thesis. Polydimethylakrylamid-coated capillaries were used to eliminate (reduce) electroosmotic flow. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D20048
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet