Využití mikroextrakčních technik pro stanovení těkavých látek v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin
dc.contributor.author Ježková, Kateřina
dc.date.accessioned 2008-11-02T11:15:16Z
dc.date.available 2008-11-02T11:15:16Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/30262
dc.description.abstract Práce je zaměřena na zhodnocení mikroextrakčních metod a jejich vhodnost pro stanovení těkavých látek v potravinách. cze
dc.format 35 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject mikroextrakční metody cze
dc.subject těkavé sloučeniny cze
dc.subject SPME eng
dc.subject LPME eng
dc.subject SDME eng
dc.subject DLLME eng
dc.subject volatile compounds eng
dc.title Využití mikroextrakčních technik pro stanovení těkavých látek v potravinách cze
dc.title.alternative Application of microextraction techniques for determination of volatile compounds in foodstuffs eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008
dc.description.abstract-translated Work deals with the evaluation of microextaction methods and their suitability for the determination of volatile substances in foodstuffs. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19370 cze
dc.identifier.signature D19370
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet