Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2008
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů.
Rozsah stran
45 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Chemie a technická chemie
Studijní program
Chemie a technická chemie
Signatura tištěné verze
D19361
D19361
D19361
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
ICP-MS, rozklady, analýza potravin, digestion, analysis of food