Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šrámková, Jitka
dc.contributor.author Pilařová, Lucie
dc.date.accessioned 2008-11-02T11:05:46Z
dc.date.available 2008-11-02T11:05:46Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/30223
dc.description.abstract Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů. cze
dc.format 45 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject ICP-MS cze
dc.subject rozklady cze
dc.subject analýza potravin cze
dc.subject digestion eng
dc.subject analysis of food eng
dc.title Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin cze
dc.title.alternative Possibilities of ICP-MS method in food analysis eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008 cze
dc.description.abstract-translated Bachelor work was focused on possibilities of using ICP-MS by analyses of food. Then was made microwave decompositions of referential materials. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technická chemie cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19361 cze
dc.identifier.signature D19361
dc.thesis.degree-program Chemie a technická chemie cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account