Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin
Pilařová, Lucie
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/30223
Datum publikování:
2008
Typ dokumentu:
bakalářská práce
Vedoucí práce:
Šrámková, Jitka
Signatura:
D19361
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
Chemie a technická chemie
Abstrakt:
Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[339]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[40480]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se