Digitální knihovnaUPCE
 

Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů.

Rozsah stran

45 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Chemie a technická chemie

Studijní program

Chemie a technická chemie

Signatura tištěné verze

D19361
D19361

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

ICP-MS, rozklady, analýza potravin, digestion, analysis of food

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced